Вработување

ВРАБОТУВАМЕ !!!

тројца џуниор девелопери

 

Придружи му се на нашиот Тим

  • Реалаксирана атмосфера;
  • Флексибилност во работата;
  • Најсовремена компјутерска опрема;
  • Употреба на најсовремени технологии;
  • Mожност за напредување и усовршување;
  • Откријте ги најдобрите CMS и eCommerce платформи;
  • Осигурување и солидна плата уште од првиот ден;

Потребни се основни познавања на HTML, CSS, PHP и Англиски Јазик.

Испратете CV на work@techko.net

Повеќе Информации на 071 270 702 или на FB message.

Име (задолжително)

Презиме (задолжително)

Е-mail (задолжително)

Телефон (задолжително)

Порака (задолжително)

Вашето CV (задолжително)